En poursuivant votre navigation sur https://action.1212.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

Vintage voor Oekraïne

par Anniek Chiau

0 €

collecté sur 250 €

0%

Projet
terminé

0

contributeur

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Les actus
Commentaires
Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Dit project geeft mij de mogelijkheid om op een creatieve manier iets nuttig te kunnen doen voor de hulporganisaties. Geld storten vind ik maar saai, ik steek er liever wat moeite en creativiteit in. Daarnaast zit ik met heel wat leuke spullen die ik graag een tweede leven wil geven en vond ik een match tussen beide in deze actie.

Wat is uw doel?
Met deze actie heb ik een driedubbel doel. In de eerste plaats wil ik door de verkoop van leuke vintagespullen zoveel mogelijk geld inzamelen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Daarnaast wil ik leuke spullen (van bordjes tot meubels) waarmee ik niet meer doe een tweede leven geven. Tot slot wil ik hiermee ook het signaal geven om te ontspullen, minder materialistisch te zijn en hiermee anderen te helpen.

Wilt je nog iets toevoegen? Wilt je een anekdote delen?
Ik heb iets met schoon talloorkes (foodblog, instagramaccount,...) en wil zo mijn schoon talloorkes een tweede leven geven. Daarnaast denk ik er ook aan om binnenkort een leuke kookactiviteit voor het goede doel te organiseren.
Voir tout
Pas encore de contributeur sur cette page de collecte
Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout