En poursuivant votre navigation sur https://action.1212.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

Super8cameraman voor Oekraïne

par Joeri De Jongh

336 €

collectés sur 1 212 €

27%

Projet
terminé

1

contributeur

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Les actus
Commentaires

Laat je portretfoto maken ten voordele van de hulp aan Oekraïne!

 

Wie zich door mij laat portretteren in de kleuren blauw en geel, betaalt slechts €24,- voor een digitaal portret in hoge kwaliteit. Dat volledige bedrag gaat integraal naar consortium 1212 voor de steun van de vele vluchtelingen uit Oekraïne.

 

Hoe je in beeld wil gebracht worden bepaal je helemaal zelf. De kleuren blauw en geel moeten wel duidelijk zijn in je portret. Dit kan door je kleding kleurrijk uit te kiezen, bv. geel t-shirt en blauwe broek, een blauwe trui met geel badeendje, een geel kleedje en blauwe paraplu,.... de combinaties zijn eindeloos, zolang het maar met geel en blauw is.

 

Een fotoshoot duurt ongeveer een half uurtje en je krijgt jouw fotoreeks in hoge resolutie toegestuurd. Het bedrag van €24 wordt integraal doorgestort aan 1212.

 

Fotoshoots worden op afspraak in de studio gemaakt en kunnen van maandag tot vrijdag vanaf 17u of tijdens weekends van 9u tot 21u.

 

Meer info: www.super8cameraman.be

Voir tout

29/05/2022

J. D. J.

336 €

Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout