En poursuivant votre navigation sur https://action.1212.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

OLIJFOLIE UIT ANDALUSIË VOOR 1212

par Filip PLETINCKX

200 €

collectés sur 250 €

80%

96
jours restants

1

contributeur

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Les actus
Commentaires
BESTEL OLIJFOLIE UIT ANDALUSIË EN
STEUN 1212 VOOR DE AARDBEVING IN TURKIJE/SYRIË
 
Ik laat een lading olijfolie van de molen uit Alhaurin El Grande naar België komen via een groepsaankoop met vrienden en familie. We hebben ondertussen al flink wat liters bij elkaar waardoor we een betere prijs/kwaliteit kunnen aanbieden dan wat je in de supermarkt vindt. Dat is meestal bijeengekluste olijfolie van onbekende en verschillende oorsprong. De olijfolie die we in groep aankopen is (ongefilterde) extra vierge olijfolie van de hojiblanca-variëteit in combinatie met manzanilla. Omdat we door het grote aantal bestellingen de transportkosten flink kunnen drukken hebben we besloten om per liter zeker 1 euro aan het goede doel te schenken. Misschien zelfs meer...afhankelijk van het eindtotaal waar we aan komen.
 
Wil je meedoen? Neem dan een kijkje op: https://www.foodiefelipe.com/groepsaankoop-olijfolie.
 
Je kan ons initiatief steunen tot en met de nationale actiedag op 6 maart 2023. De olijfolie mag je in de tweede helft van maart verwachten. Omwille van logistieke redenen kunnen we enkel in België leveren. Dat gebeurt zoveel als mogelijk op afhaalpunten of na afspraak. Bij een volle pallet sluiten we de actie vroeger af.
Voir tout

28/04/2023

F. P.

200 €

Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout