En poursuivant votre navigation sur https://action.1212.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

IK BEN HEEL VEEL LIEFDE - JEUGDBOEKENFEEST BRUGGE

par Sabine Goethals

0 €

collecté sur 1 950 €

0%

Projet
terminé

0

contributeur

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Les actus
Commentaires

Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Voor de laatste keer speel ik zondag 20 maart mijn theatervoorstelling IK BEN HEEL VEEL LIEFDE naar het bekroonde jeugdboek van Wally De Doncker en Fatinha Ramos. het verhaal van liefde en dat we allemaal familie van elkaar zijn! Want zo zegt Luna: 'als er geen mensen waren,dan was er ook geen ruzie...." Ik neem ook afscheid van de jeugdtheaterbuhne; ik heb 20 jaar kindertheater gemaakt.

Wat is uw doel?
Ik blijf achter met de grote illustratie poppen van Fatinha Ramos, 13 poppen die ouders, grootouders, overgrootouders, mensen uit afrika (de wereld) en de eerste mensen (adam en eva maar ook met andere namen...) illustreren. Ik wil dat ze verder leven. Het maken heeft mij 150€ per stuk gekost en het is een ode aan Fatinha en haar talent en het verhaal is een ode aan alle kinderen, mama's, papa's, grootouders, overgrootouders, betovergrootouders hoe belangrijk het is om elkaar lief te hebben!!! Maar ik wil dat ze niet op de schroothoop belanden en de opbrengst schenk ik weg, eerst was het kinderkankerfonds maar nu ook aan de kinderen van Oekraïne

Wilt je nog iets toevoegen? Wilt je een anekdote delen?
Ik heb 20 jaar theater gemaakt voor kinderen en voor mij is de cirkel rond, ik ben dankbaar! Maar laat deze poppen ergens ten huize van, in een klas of een bibliotheek of een museum desnoods een plek krijgen om ons te herinneren aan de liefde, die universeel is! 

 

Voir tout
Pas encore de contributeur sur cette page de collecte
Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout